Overzicht

Uw Dashboard

Nadat u bent ingelogd in het Controle Centrum, toont het dashboard uw huidige status.

Customer Control Center

U ziet direct de laatste domeinen die zijn geregistreerd of gewijzigd, evenals de domeinen die binnenkort worden verlengd. Aan de linkerkant bevinden zich de menu's voor de extra opties.

Domeinmenu

In dit menu heeft u verschillende functies beschikbaar voor domeinen.

Customer Domain Menu

U kunt controleren op de beschikbaarheid van nieuwe domeinen of een verhuizing van een domein van een andere registrar starten.

Binnen uw actieve domeinen kunt u zoeken op domeinnaam, register, registratie, verlengingsdatum of datum van de laatste wijziging. Dat kan ook bij verlopen domeinen (mocht u deze willen herstellen) of bij domeinen met aanstaande verlengingen.

Door op de knop te klikken, krijgt u toegang tot gedetailleerde informatie over het domein.

Customer Domain Detail

De gedetailleerde informatie omvat een overzicht van de registratie, de contactgegevens en de dns-configuratie voor het domein. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de informatie, indien nodig, bij te werken. Allemaal in realtime.

Accountbeheer

Hier is het mogelijk om uw accountgegevens te beheren.

Customer Account Management

Naast uw rekeninggegevens kunt u ook uw wachtwoord wijzigen, tegoeden aan uw account toevoegen of uw bankgegevens bijwerken (als u automatische incasso gebruikt als betaalmethode). Hier wordt ook een kopie van al uw facturen opgeslagen, evenals een logboek van alle domeinactiviteiten die in het Controle Centrum worden uitgevoerd.

Om uw account te openen, registreert u eenvoudig hier een domein.